Versiones compatibles
Pumpkin and blue cheese arancini with smoky yoghurt dressing
Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Dressing
- ½ lemon, zest, peeled into strips (1 x 4 cm) and juice
- 1 garlic clove
- 120 g Greek yoghurt
- 30 g olive oil
- 1 - 2 tsp smoked paprika
- ½ tsp sea salt flakes
- 1 pinch ground black pepper
Arancini
- 100 g day old bread
- 60 g Parmesan cheese, crust removed and cut into pieces (3 cm)
- 60 g brown onion
- 150 g pumpkin, skin removed and cut into cubes (3 cm)
- 30 g olive oil
- 200 g arborio rice
- 40 g white wine
- 500 g water
- 2 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- 1 egg yolk
- 8 fresh sage leaves, finely chopped
- 2 tbsp plain flour, plus extra if needed
- 2 egg whites
- 120 g blue cheese, cut into cubes (1 cm)
- vegetable oil, for frying
- Inf. nutricional
- por 1 portions
- Calorías
- 487.1 kJ / 116 kcal
- Proteína
- 2.6 g
- Carbohidratos
- 6.8 g
- Grasa
- 8.7 g
- Grasas saturadas
- 2 g
- Fibra
- 0.4 g
- Sodio
- 154.4 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Risotto with lemon, thyme and feta
30 Min
Sweet potato pasta with burnt sage butter
30 Min
Saffron arancini
25u. 25min
Gnocchi
1 Std. 40 Min
Pumpkin risotto with bacon
40 Min
Mushroom risotto
30 Min
Basil pesto
10 min
Fresh pasta dough
1 Std.
Ricotta gnocchi
2h
Ricotta dumplings with napoli sauce
55min
Pumpkin and ricotta cannelloni
1 Std. 20 Min
Chicken, leek and corn pie
1 Std. 15 Min