Dispositivos y accesorios
Chocolate and nut biscuits
Prep. 15min
Total 55min
24 portions
Ingredientes
-
pecan nuts150 g
-
hazelnuts roasted and skin removed150 g
-
pure icing sugar300 g
-
raw cacao powder100 g
-
salt½ tsp
-
vanilla paste1 tbsp
-
dark chocolate (gluten free), cut into small pieces (approx. 5 mm)100 g
-
egg whites4
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
59.3 mg
Proteína
3.2 g
Calorías
715.9 kJ /
170.4 kcal
Grasa
10 g
Fibra
2.9 g
Grasas saturadas
1.8 g
Carbohidratos
15.1 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Good food, gluten free
94 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Chia coconut bread
2h 40min
Banana berry mini loaves
1h 30min
Quinoa ANZAC biscuits
1h
Raw pineapple and turmeric cake
5h 20min
Wholegrain scones
30min
Frozen strawberry cheesecake
24h
Gluten free birthday sponge cake
1h 10min
Carrot poppy seed muffins
1h 15min
Chunky choc nut brownie
35min
Easy coconut cake
1h 45min
Apricot macadamia biscuits
40min
Orange and almond cake
2h 20min