Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Cake
- 180 g unsalted butter, softened, plus extra for greasing
- 30 g white sesame seeds
- 100 g blanched almonds
- 150 g caster sugar
- 3 eggs
- 1 tsp natural vanilla extract
- 180 g black tahini (see Tips)
- 30 g gluten free flour mix (see Tips)
- 1 tsp gluten free baking powder (see Tips)
Ganache
- 200 g dark chocolate (gluten free), broken into pieces
- 80 g pouring (whipping) cream
- Inf. nutricional
- por 1 slice
- Calorías
- 2958.3 kJ / 704.3 kcal
- Proteína
- 13.2 g
- Carbohidratos
- 35.2 g
- Grasa
- 57.4 g
- Grasas saturadas
- 23.8 g
- Fibra
- 4.9 g
- Sodio
- 200.9 mg
Recetas alternativas
Gluten free ANZAC biscuits
45 Min
Chocolate and nut biscuits
55 Min
Gluten free flour mix
10 Min
Gluten free hot cross buns
3 Std. 25 Min
Gluten-free goodness pastry
1u.
Chocolate cupcakes with chocolate avocado icing
1u.
Gluten free birthday sponge cake
1u. 10min
Gluten free lemon tart
2 Std. 25 Min
Gluten free gingerbread cookies
2 Std. 35 Min
Gluten free lamingtons
1h 30min
Gluten free chocolate brownie
45 Min
Gluten free carrot and almond cake
2 Std. 30 Min