Dispositivos y accesorios
Venusschelpen op zeemanswijze
Prep. 10min
Total 30min
4 porties
Ingredientes
-
ui100 g
-
teentjes knoflook1 - 2
-
extra vergine olijfolie50 g
-
venusschelpen1000 g
-
paprika poeder1 snuifje
-
witte wijn50 g
-
visbouillon150 g
-
verse peterselie , fijngehakt (enkel de blaadjes)2 el
-
paneermeel1 tl
-
zout (opcional)½ tl
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portie
Calorías
980 kJ /
235 kcal
Proteína
15.85 g
Carbohidratos
9.08 g
Grasa
14.98 g
Fibra
0.6 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Gevarieerd koken elke dag
52 Recetas
Benelux
Benelux
También podría gustarte...
Tarbot met salsasaus
Ninguna valoración
Bearnaisesaus
15min
Mosselen met basilicum, amandelen en boter
40min
Lamslende met roze pepersaus
45min
Lasagnerolletjes
1h
Sardinepakketjes met sperziebonensalade
Ninguna valoración
Vitello tonnato
13h
Gestoomde coquilles met bloemkool en truffelpuree
35min
Mosselen in romige witte wijnsaus
45min
Forelmousse
5min
Basilicumpesto
10min
Mosselen in kruidige tomatensaus
45min