Versiones compatibles
Cod and Spinach Gratin with Carrot and Courgette Soup
Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 80 g cornbread, broken in pieces (see tip)
- 65 g olive oil
- 2 garlic cloves
- 400 g onions (approx. 3-4), quartered
- 300 g carrots (approx. 5), cut in pieces
- 400 g frozen spinach, defrosted
- 500 g salt cod, presoaked and desalted (see tip)
- 550 g courgettes (approx. 2 medium courgettes), cut in pieces (2 cm)
- 300 g crisps (straw potato chips)
- 1000 g milk
- 100 g plain flour
- 30 g unsalted butter, diced
- 1 pinch ground black pepper
- 1 pinch ground nutmeg
- 2 tsp fine sea salt
- 400 g water
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2855 kJ / 683 kcal
- Proteína
- 30 g
- Carbohidratos
- 56 g
- Grasa
- 37 g
- Fibra
- 8 g
En las Colecciones
Recetas alternativas
Butternut Squash and Coconut Soup
30 Min
Mushroom Risotto
30 Min
Greek-style Baked Cod with Bulgar Wheat
1h 30min
Kale, Potato, Celeriac and Stilton Pie
2h
Mexican Quinoa Stuffed Aubergine
1h
Georgian Chicken with Bulgur Wheat
1 godz. 15 min
Smoked Haddock and Cauliflower Bake
55min
Haddock Crumble with Tomatoes and Peppers
45min
Stuffed Portobello Mushrooms
45min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1h
Tomato and Haddock Rice
50 Min
Haddock, Leek and Stilton Pies
1h 30min