Dispositivos y accesorios
Dahi Wali Macchi (Haddock Baked in Yoghurt)
Prep. 15min
Total 50min
6 portions
Ingredientes
-
onions sliced (3 mm)200 g
-
haddock fillets thick cut, skinless, boneless600 g
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)10 g
-
plain yoghurt425 g
-
ground cumin2 tsp
-
sugar1 tsp
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
cayenne pepper½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
garam masala¼ tsp
-
ground coriander2 Tbsp
-
lemon juice2 Tbsp
-
vegetable oil50 g
-
unsalted butter40 g
-
fresh coriander leaves only, for garnishing2 sprigs
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
23.8 g
Calorías
1313 kJ /
314 kcal
Grasa
18.8 g
Carbohidratos
12.4 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
A Taste of India
72 Recetas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
También podría gustarte...
Seafood Korma
40min
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25min
Cannelloni with Artichoke Filling and Tomato Sauce
1h 35min
Veracruz Fish
30min
Chicken with Herb Salsa and White Bean & Rocket Pesto Salad
55min
Rice with Cod, Kidney Beans and Spinach
30min
Baingan Raita (Aubergine Raita)
15min
Jungli Laal Maas
5h
Keralan Fish Curry
30min
Timatar Wali Macchi (Cod in Tomato Sauce)
1h
Cumin Lamb and Aubergine Stew
1h 10min
Aubergine, Coconut and Peanut Curry
25min