Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Dumplings
- 25 g butter, plus extra for greasing
- 300 g day old bread, cut into pieces (3 cm) (see Tips)
- 5 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves and stalks
- 80 g brown onion (approx. ½ onion), cut into halves
- 200 g full cream milk
- 2 eggs
- 2 pinches ground nutmeg
- 1 tsp salt
- 2 pinches ground black pepper, to taste
Goulash
- 3 garlic cloves
- 450 g onions (approx. 2½ onions), cut into quarters
- 30 g vegetable oil
- 750 g beef chuck steak, cut into pieces (3 cm)
- 1 tbsp sugar
- 50 g tomato paste
- 350 g fresh tomatoes (approx. 3), cut into pieces
- 200 g red wine
- 2 tbsp sweet paprika
- 1 tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
- ½ tsp caraway seeds
- 1 lemon, zest only, no white pith
- 1 tbsp fresh marjoram
- 3 dried bay leaves
- ½ tsp ground allspice
- 1 pinch ground cloves
- 300 g water
- 30 g plain flour
- 100 g red capsicum, cut into thin slices
- 100 g green capsicum, cut into thin slices
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2134.3 kJ / 508.2 kcal
- Proteína
- 37.9 g
- Carbohidratos
- 38.5 g
- Grasa
- 21 g
- Grasas saturadas
- 21 g
- Fibra
- 8.4 g
- Sodio
- 1213.9 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Beef stroganoff
35min
Beef and mushroom hot pot
2 godz.
Beef ragu
1h 25min
Beef Burgundy
1h 45min
Chicken with creamy vegetable sauce
35min
Meatballs with tomato sauce
40min
Pork tenderloin with sauerkraut and potato purée
1h 10min
Chicken cacciatore
50min
Hungarian goulash
1h 30min
Hunters' stew
1 godz.
Beef "Burgundy"
40min
Chicken and mushroom lasagne
1 Std. 55 Min