Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Cheese and polenta dumplings
- extra virgin olive oil, for greasing
- 300 g cheddar cheese, cut into pieces (3 cm)
- 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 190 g polenta
- 80 g self-raising flour
- 1 pinch sea salt
- 1 tsp baking powder
- 100 g full cream milk
- 1 egg
Beef cobbler
- 1 brown onion (approx. 150 g), cut into halves
- 3 garlic cloves
- 20 g extra virgin olive oil
- 500 g beef mince
- 1 tsp raw sugar
- 1 tsp paprika
- 1 tsp ground ginger
- ¼ - ½ tsp ground cayenne pepper, to taste
- ½ tsp ground cinnamon
- ½ tsp ground allspice
- 1 pinch ground black pepper
- 400 g canned chopped tomatoes
- 2 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 100 g water
- 1 tbsp tomato paste
- 400 g canned black beans, drained and rinsed
- 100 g red capsicum, deseeded and cut into pieces (2 cm)
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 4212.2 kJ / 1002.9 kcal
- Proteína
- 65.5 g
- Carbohidratos
- 72 g
- Grasa
- 47.3 g
- Grasas saturadas
- 23.9 g
- Fibra
- 14.7 g
- Sodio
- 1406.7 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Pastitsio
1h 30min
Chicken, leek and corn pie
1h 15 min
Pork cannelloni with vegetable sauce
1h
Sausage and butter bean winter stew
25 min
Mexican cottage pie
1h 30min
Butternut and bacon macaroni cheese
1h 30min
Spinach and cheese-filled meatloaf
1h 15 min
Sausage ragu with orecchiette
1h
Meatballs in red pepper sauce
30 min
Gluten free chicken and pear pie
2 godz. 40 min
Chicken with sweet potato cheesy crust
1h 15 min
Classic meatloaf
1sa 35 dk