Dispositivos y accesorios
Chicken Pad Thai
Prep. 10min
Total 20min
4 portions
Ingredientes
-
rice noodles dried200 g
-
water boiling
-
groundnut oil for soaking and frying3 Tbsp
-
dry-roasted peanuts, unsalted40 g
-
palm sugar1 Tbsp
-
fish sauce1 Tbsp
-
soy sauce1 Tbsp
-
tamarind paste2 Tbsp
-
water plus 2 Tbsp150 g
-
chilli powder½ tsp
-
carrots cut in pieces80 g
-
60 g spring onions, cut in pieces (3 cm)shallots halved60 g
-
garlic cloves2
-
chicken breasts cut in strips (1 cm)200 g
-
firm tofu diced (1 cm)200 g
-
fresh bean sprouts200 g
-
medium eggs beaten2
-
limes cut in wedges, for garnishing2
-
dried chilli flakes for garnishing
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
30.4 g
Calorías
1968 kJ /
470 kcal
Grasa
26.4 g
Carbohidratos
27.8 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Thai Kitchen
9 Recetas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
También podría gustarte...
Thai Curry Noodles
25 dk
Warm Chicken Peanut Noodle Salad
25 dk
Jerk Chicken with Sweet Potato Mash and Vegetables
3sa 5 dk
Satay Turkey Skewers
45 dk
Thai Garlic Pork with Rice and Vegetables
40 dk
Chicken Tagine
25 dk
Easy Satay Chicken
30 dk
Chicken Korma
40 dk
Quick Beef Massaman Curry
40 dk
Peking Chicken
45 dk
Cajun Chicken and Sweet Potato Mash
25 dk
Chipotle Chicken Burrito with Salsa
40 dk