Dispositivos y accesorios
Steak, Guinness® and Oyster Pie
Prep. 30min
Total 3h
6 portions
Ingredientes
-
olive oil for frying1 - 2 Tbsp
-
stewing steak cut in pieces (4 cm)675 g
-
fine sea salt to taste1 - 2 tsp
-
ground black pepper1 tsp
-
garlic cloves2
-
onions quartered250 g
-
plain flour30 g
-
½ tsp beef stock paste, homemadebeef stock cube (for 0.5 l) crumbled½
-
water250 g
-
Guinness®250 g
-
button mushrooms quartered250 g
-
fresh oysters shucked, with any juices12
-
puff pastry, ready-rolled at room temperature (see tip)1 sheet
-
medium egg beaten1
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
1088.5 mg
Proteína
37.2 g
Calorías
2321.8 kJ /
554.9 kcal
Grasa
28.8 g
Fibra
2.1 g
Grasas saturadas
7.9 g
Carbohidratos
34.5 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Irish Cooking
8 Recetas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
También podría gustarte...
Fish Pie with Salsa Verde-laced Béchamel
1h 40min
Cottage Pie with Colcannon Mash
1h 50min
Chicken and Chorizo Hotpot
45min
Beef and Beer Pie
1h 40min
Steak Provençal Pie
2h 15min
Beef, Ale and Dumpling Stew
1h 55min
Ham and Leek Pies
1h 50min
Black Pudding Scotch Eggs
50min
Chicken and Chorizo Filo Pie
2h
Chicken Kievs with Potato Salad and Green Beans
1h 15min
Venison Stew with Root Vegetables and Prunes
1h 50min
Chilli Con Carne
35min