Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 1 - 2 Tbsp olive oil, for frying
- 675 g stewing steak, cut in pieces (4 cm)
- 1 - 2 tsp fine sea salt, to taste
- 1 tsp ground black pepper
- 2 garlic cloves
- 250 g onions, quartered
- 30 g plain flour
-
½
beef stock cube (for 0.5 l), crumbled
o bien ½ tsp beef stock paste, homemade - 250 g water
- 250 g Guinness®
- 250 g button mushrooms, quartered
- 12 fresh oysters, shucked, with any juices
- 1 sheet puff pastry, ready-rolled, at room temperature (see tip)
- 1 medium egg, beaten
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2321.8 kJ / 554.9 kcal
- Proteína
- 37.2 g
- Carbohidratos
- 34.5 g
- Grasa
- 28.8 g
- Grasas saturadas
- 7.9 g
- Fibra
- 2.1 g
- Sodio
- 1088.5 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Beef, Ale and Dumpling Stew
1j 55 menit
Mini Minced Beef Pies with Steamed Vegetables
40min
Grated Potato Pancakes (TM5)
35 Min
Pasta with Pork and Beans
45min
Lamb Shoulder with Red Wine and Rosemary
14 godz. 50 min
Welsh Cakes
35 Min
Chicken and Chorizo Hotpot
45min
Traditional Irish Stew
2u. 40min
Venison and Potato Goulash
50min
Honey Glazed Carrots
30min
Carrot and Swede Mash
20 min
Chicken Kievs with Potato Salad and Green Beans
1h 15 min