Dispositivos y accesorios
Cornish Pasty
Prep. 15min
Total 1h 30min
6 portions
Ingredientes
Pastry
-
unsalted butter cold, diced135 g
-
lard cold, diced135 g
-
fine sea salt1 pinch
-
strong white bread flour plus extra for dusting550 g
-
water cold160 g
Filling
-
onions quartered140 g
-
beef skirt diced (2 cm)400 g
-
100 g turnips, peeled, diced (1 cm)swede peeled, diced (1 cm)100 g
-
potatoes peeled, diced (1 cm)200 g
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
unsalted butter50 g
-
medium egg beaten, to glaze1
-
egg beaten, to glaze
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
28.2 g
Calorías
3720 kJ /
889 kcal
Grasa
53.2 g
Carbohidratos
74.3 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién podría gustarte...
Bakewell Tart
1h 50min
Steamed Raspberry Jam Puddings
1h
Sausage Rolls
1h 10min
Chelsea Buns
1h 30min
Shortcrust Pastry
5min
Beef, Ale and Dumpling Stew
1h 55min
Millionaire's Shortbread with a Twist
1h 45min
Sticky Jamaican Ginger Cake
25h
Bara Brith
10h
Chipotle Chilli Beef Cobbler
2h 10min
Toad in the Hole
1h
Cornish pasties
2h