Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Marinade
- 3 garlic cloves
- 3 cm fresh ginger, peeled
- 1 tsp Chinese five spice
- 3 spring onions/shallots, trimmed and cut into pieces
- 30 g rice wine vinegar
- 30 g soy sauce
- 20 g honey
- 30 g hoi sin sauce
- 20 g sesame oil
- 30 g kecap manis
- 400 g pork loin steaks, cut into cubes (approx. 3 cm)
Steamed pancakes
- 170 g water
- 50 g sugar
- 2 tsp dried instant yeast
- 300 g baker's flour, plus extra to dust
- 1 tsp sea salt
- ¼ tsp baking powder
- ¼ tsp bicarbonate of soda
- 30 g sesame oil
Quick pickled cucumber
- 100 g rice wine vinegar
- 25 g sugar
- ¼ tsp sea salt
- 2 Lebanese cucumbers, cut into halves and peeled into ribbons
Steaming and assembly
- 1000 g water
- 2 fresh long red chillies, deseeded and cut into thin slices, to serve
- hoi sin sauce, to serve
- 20 g Sriracha sauce (optional) (see Tips)
- fresh coriander, leaves only, to serve
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 408 kJ / 97 kcal
- Proteína
- 5.349 g
- Carbohidratos
- 12.962 g
- Grasa
- 2.529 g
- Fibra
- 0.794 g
En las Colecciones
Recetas alternativas
Bun bo vien cha gio (meatballs and noodles with spring rolls)
1 godz. 10 min
Coconut poached chicken salad
45min
Barbecued beef with ssamjang sauce
2h 25 min
Peking-style duck pancakes
8h 50 min
Curry pork sosaties
24h 30min
Steamed cabbage and pork dumplings
1 godz. 35 min
Family chicken galette
1h 55 min
Banh mi (Vietnamese sandwich)
4sa 35 dk
Teriyaki salmon bao
1h 50min
Fish tacos with Kewpie mayonnaise
1 godz. 30 min
Char siu bao pork buns
6 Std. 35 Min
Steamed pork buns (baozi)
2 godz. 30 min