Dispositivos y accesorios
Frangipane cake
Prep. 10min
Total 1h 45min
12 portions
Ingredientes
Sweet shortcrust pastry
-
raw sugar50 g
-
butter chilled, cut into cubes100 g
-
plain flour230 g
-
egg1
-
sea salt1 pinch
-
natural vanilla extract1 tsp
Frangipane cake
-
butter cut into cubes, plus extra for greasing150 g
-
plain flour plus extra for dusting50 g
-
roasted almonds unsalted150 g
-
caster sugar150 g
-
eggs2
-
natural vanilla extract1 tsp
-
baking powder1 tsp
-
blanched almonds40 g
-
smooth apricot jam250 g
-
icing sugar to dust
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
163.4 mg
Proteína
7.7 g
Calorías
2016 kJ /
480 kcal
Grasa
27.1 g
Fibra
2.6 g
Grasas saturadas
12 g
Carbohidratos
52.7 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Italian cuisine: Desserts
7 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Cheese puffs with honeyed goat's cheese
2h 30min
Crème brûlée
7h
Moroccan bundt
1h 20min
Croquembouche
3h 30min
Pickled fruit salad with honey labne
27h 20min
Mini French apple cakes
1h 35min
Ricotta fruit tart
1h 30min
Layered chocolate cappuccino cups
19h 30min
Tsoureki (Greek Easter bread)
2h 20min
Pear and chocolate frangipane
2h
Kourabiedes (Greek moon biscuits)
1h
Gougères
55min