Dispositivos y accesorios
Warm beetroot dish
Prep. 5min
Total 50min
4 portions
Ingredientes
-
water750 g
-
raw beetroot peeled and cut into quarters500 g
-
salted butter15 g
-
lemon juice10 g
-
caster sugar1 tsp
-
sea salt¼ tsp
-
sour cream50 g
-
plain flour1 tsp
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
226.5 mg
Proteína
2.5 g
Calorías
568 kJ /
135 kcal
Grasa
8 g
Fibra
4.4 g
Grasas saturadas
4.4 g
Carbohidratos
11.6 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Polish cuisine: Dinner and sides
8 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Polish vegetable salad (Insalata Russa)
1h 20min
Chicken galantine with dill yoghurt
3h 25min
Sauerkraut soup
50min
Spiced red wine pears
45min
Sweet potato, parsnip and broccoli frittata
55min
Broccoli and pea soup with cauliflower cashew cream
40min
Ricotta and pistachio cheesecake
10min
Brussels sprouts and buckwheat winter salad
45min
Parsnip and bean mash
25min
Fermented beetroot and apple salsa
72h
Avo and egg spread
35min
Creamy capsicum and zucchini soup
40min