Dispositivos y accesorios
Warm beetroot dish
Prep. 5min
Total 50min
4 portions
Ingredientes
-
water750 g
-
raw beetroot peeled and cut into quarters500 g
-
salted butter15 g
-
lemon juice10 g
-
caster sugar1 tsp
-
sea salt¼ tsp
-
sour cream50 g
-
plain flour1 tsp
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
226.5 mg
Proteína
2.5 g
Calorías
568 kJ /
135 kcal
Grasa
8 g
Fibra
4.4 g
Grasas saturadas
4.4 g
Carbohidratos
11.6 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Polish cuisine: Dinner and sides
8 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Warm cabbage dish
15 min
Broccoli salad
10 min
Beetroot salad
10 min
Zucchini soup
25 min
Pea and ginger soup, lemon salmon with broccoli
50 min
Fermented beetroot and apple salsa
72 h
Green beans with tomato and parsley
55 min
Fresh fennel salad
10 min
Potatoes and green beans with parsley pesto
35 min
Santiago cake
1 h 20 min
Crunchy carrot salad
10 min
Creamy capsicum and zucchini soup
40 min