Dispositivos y accesorios
Warm beetroot dish
Prep. 5min
Total 50min
4 portions
Ingredientes
-
water750 g
-
raw beetroot peeled and cut into quarters500 g
-
salted butter15 g
-
lemon juice10 g
-
caster sugar1 tsp
-
sea salt¼ tsp
-
sour cream50 g
-
plain flour1 tsp
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
226.5 mg
Proteína
2.5 g
Calorías
568 kJ /
135 kcal
Grasa
8 g
Fibra
4.4 g
Grasas saturadas
4.4 g
Carbohidratos
11.6 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Polish cuisine: Dinner and sides
8 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Warm cabbage dish
15 min
Sauerkraut soup
50 min
Smashed pea and bean dip
30 min
Root vegetables with hazelnut pangrattato
40 min
Slow Cooked White Beans (Metric)
14 h 40 min
Asian Cabbage Salad
50 min
Russian beetroot salad
1 h 10 min
Ukrainian borscht
35 min
Sauerkraut salad
10 min
Basil, avocado and hemp pesto
5 min
Fresh fennel salad
10 min
Rassolnik (pickled cucumber soup)
1 h 20 min