Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Cabbage rolls
- 12 cabbage leaves of choice, whole large, trimmed and steamed (see Tips)
- 1000 g water
- 500 g potatoes, cut into pieces (1 cm)
- 300 g dried red lentils, rinsed
- 3 sprigs fresh dill, leaves only
- 200 g feta cheese, crumbled
- 2 onions, cut into quarters
- 30 g extra virgin olive oil
- 1 tsp sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 300 g liquid vegetable stock (see Tips)
Mushroom sauce
- 20 g dried porcini mushrooms
- 150 g boiling water
- 1 tbsp cornflour
- 1 tbsp water
- 1 onion, cut into halves
- 20 g unsalted butter
- 200 g button mushrooms, cut into slices
- 50 g white wine
- 300 g pouring (whipping) cream
- 2 - 3 tsp Vegetable stock paste or to taste (see Tips)
- ¼ tsp ground black pepper
- 10 g lemon juice
- 1 sprig fresh dill, leaves only, to garnish (optional)
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2969.3 kJ / 709.7 kcal
- Proteína
- 25.5 g
- Carbohidratos
- 79.7 g
- Grasa
- 34.5 g
- Grasas saturadas
- 19.1 g
- Fibra
- 15.6 g
- Sodio
- 707.1 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Rye bread rolls
12h
Sgroppino
5 min
Strawberry and watermelon cake with Vanilla cream (Nico Moretto)
3h 10min
Baked Cabbage Pierogis
2 godz. 30 min
Pickled cabbage salad (Thermomix® Cutter, TM6)
10min
Scallops and prawns with XO butter
50min
Minted pesto with pea smash and poached eggs
30 min
Korean pickled potato salad
25h 10min
Pipi and squid "paella" (Diabetes, TM6)
45 min
Jalapeño honey butter
15min
Meat-free mushroom lasagne
1h 30min
Aperol® Spritz
10min