![Pumpkin and antipasto risoni salad Pumpkin and antipasto risoni salad](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/6ABE60F5-BDB5-4791-855F-D4723E174F78/Derivates/3ED51E02-D332-45EA-A62D-BBCE94C304DC.jpg)
Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 150 g Parmesan cheese, crust removed and cut into cubes (3 cm)
- 1500 g water
- 400 g butternut pumpkin, flesh only, cut into cubes (1.5 cm)
- 210 g dried risoni pasta
- 40 g olive oil
- ½ tsp sea salt, plus extra to taste
- 30 - 40 g balsamic vinegar
- 50 g pitted Kalamata olives, drained and cut into slices
- 60 g sun-dried tomatoes, drained and cut into slices
- 100 g marinated artichoke hearts, drained and cut into pieces
- 15 g fresh basil leaves, roughly torn
- 1 pinch ground black pepper
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1265 kJ / 301 kcal
- Proteína
- 12 g
- Carbohidratos
- 25 g
- Grasa
- 16 g
- Grasas saturadas
- 5 g
- Fibra
- 4.7 g
- Sodio
- 489.3 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Mexican stack
45min
Mediterranean vegetable bake
50min
Vegetable bake with goat's feta
1 Std. 30 Min
Feta, spinach and potato frittata
1h
Cauliflower and sweet potato lasagne
1h 35 min
Pumpkin risotto with bacon
40min
Warm Mediterranean couscous salad
30min
Broccoli salad
10min
Chilli chutney quesadillas
1h
Risoni salad with artichoke and feta
25min
Mediterranean pasta salad
50min
Chicken and pesto risoni
35min