Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Lemon chilli dressing
- 4 pieces lemon peel (1 x 5 cm), no white pith
- 1 long red chilli, deseeded if preferred
- 3 sprigs fresh lemon thyme, leaves only
- 1 garlic clove
- 40 g extra virgin olive oil
- 20 g lemon juice
Vegetable bake
- olive oil, for greasing
- 1 - 2 Ruby Lou potatoes, peeled and cut into very thin slices (see Tips)
- 2 garlic cloves
- 300 g sweet potato, cut into pieces (4-5 cm)
- 200 g carrot, cut into pieces (4-5 cm)
- 100 g zucchini, cut into pieces (4-5 cm)
- 40 g cornflour
- 80 g red onion, cut into thin strips
- 80 g red capsicum, deseeded and cut into thin strips
- 1 egg
- ½ tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
- 150 g fresh Swiss brown mushrooms, cut into slices
- 30 g fresh baby spinach leaves, to serve
- 70 g goat's milk feta, crumbled, to serve
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1087.5 kJ / 258.8 kcal
- Proteína
- 7.9 g
- Carbohidratos
- 25.5 g
- Grasa
- 12.3 g
- Grasas saturadas
- 3.2 g
- Fibra
- 6.6 g
- Sodio
- 359.7 mg
Recetas alternativas
Vegetable curry with cauliflower couscous
45 min
Pumpkin tart
2 godz. 15 min
Stuffed butternut pumpkin with feta
1 Std. 50 Min
Three-bean shepherd's pie
26h
Warm Mediterranean couscous salad
30 min
Mediterranean vegetable bake
50min
Vegetable lasagne
1 godz. 35 min
Warm sweet potato and chickpea salad
45 min
Caribbean curry
40 min
Cauliflower and sweet potato lasagne
1 godz. 35 min
Feta, spinach and potato frittata
1h
Sweet potato frittata with coriander chilli sauce
1 godz. 35 min