Dispositivos y accesorios
Oysters Mignonette
Prep. 5min
Total 5min
6 portions
Ingredientes
-
eschalots peeled30 g
-
white wine vinegar60 g
-
red wine vinegar90 g
-
ground black pepper1 tsp
-
sea salt¼ tsp
-
rock salt or crushed ice, for serving500 - 550 g
-
fresh oysters shucked36
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
381.2 mg
Proteína
11 g
Calorías
329 kJ /
78 kcal
Grasa
2.2 g
Fibra
0.2 g
Grasas saturadas
0.7 g
Carbohidratos
0.8 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Festive Flavour
105 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Sous vide steak with bean puree and chimichurri (Diabetes)
2h 10min
Marinated lobster tail with bread salad and avocado soup (Tetsuya Wakuda)
30min
Caesar salad dressing
10min
Hollandaise sauce
15min
Anne Tesconi's Chicken roulade all'Italiana
1h 25min
Café de Paris butter
25min
Double-baked cheese soufflés with asparagus sauce
2h
Parmesan-crusted lamb cutlets, creamed spinach and smashed spuds
1h 15min
Oysters with lime granita
5min
Roast porchetta with fig macadamia stuffing
14h
Traditional cocktail sauce
5min
Chimichurri
5min