Dispositivos y accesorios
Oysters Mignonette
Prep. 5min
Total 5min
6 portions
Ingredientes
-
eschalots peeled30 g
-
white wine vinegar60 g
-
red wine vinegar90 g
-
ground black pepper1 tsp
-
sea salt¼ tsp
-
rock salt or crushed ice, for serving500 - 550 g
-
fresh oysters shucked36
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
381.2 mg
Proteína
11 g
Calorías
329 kJ /
78 kcal
Grasa
2.2 g
Fibra
0.2 g
Grasas saturadas
0.7 g
Carbohidratos
0.8 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Festive Flavour
105 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Citrus margarita
10min
Frozen margarita
10min
Watermelon canapés with whipped feta and walnuts
20min
Beetroot and tequila cured salmon
24h 20min
Chimichurri
5min
White bean purée and anchovy on crostini
45min
Caesar salad dressing
10min
Hearty seafood chowder
45min
Mushroom cappuccino
25min
Steamed rice balls with spicy lime dipping sauce
1h 10min
Salsa verde
5min
Bianca Mazur's watermelon and orange margarita
6h 10min