Pasta with fennel and tomato sauce
TM6

Pasta with fennel and tomato sauce

4.3 (58 valoraciones )

Ingredientes

  • 20 g vegetable oil
  • 400 g fennel bulb, trimmed and cut in slices (2-3 cm)
  • 1 tsp fennel seeds
  • 60 g brown onion, cut into halves, then cut into thin slices (5 mm)
  • 400 g canned chopped tomatoes
  • 20 g tomato paste
  • 1100 g water
  • 1 tsp salt
  • ¼ tsp ground black pepper
  • ½ tsp Vegetable stock paste (see Tip)
  • ½ tsp balsamic glaze
  • 30 g pine nuts
  • 300 g dried penne pasta
  • 125 g bocconcini, drained and cut into halves

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
2078.6 kJ / 494.9 kcal
Proteína
18.5 g
Carbohidratos
60.5 g
Grasa
18.1 g
Grasas saturadas
5.2 g
Fibra
6.5 g
Sodio
9.2 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre todas las recetas de Cookidoo® sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas