Steamed fish with green mash
TM5 TM6

Steamed fish with green mash

4.5 (48 valoraciones )

Ingredientes

  • 5 - 7 sprigs fresh parsley, leaves only
  • 500 g water
  • 500 g sweet potato (white or purple), peeled and cut into pieces
  • 100 g leek, trimmed and cut into pieces
  • 300 g broccoli, cut into florets
  • 720 g firm white fish fillets (pin-boned - see Tips)
  • 40 g butter
  • sea salt, to taste (optional - see Tips)
  • ground black pepper, to taste (optional)
  • extra virgin olive oil, to serve
  • micro herbs, to serve
  • lemon, cut into cheeks, to serve

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
1673 kJ / 398.3 kcal
Proteína
41.6 g
Carbohidratos
25.4 g
Grasa
13 g
Fibra
6.8 g

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre todas las recetas de Cookidoo® sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas