Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 650 g veal scallopini, cut into strips (4 cm) (see Tips)
- 20 g cornflour
- 60 g soy sauce
- 1 brown onion (approx. 150 g), cut into halves
- 30 g olive oil
- 1 tbsp Meat stock paste (see Tips)
- 500 g water
- 800 g potatoes, peeled and cut into wedges
- 400 g button mushrooms, cut into thin slices (5 mm)
- 20 g tomato paste
- 100 g sour cream (see Tips)
- 1 tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 1 tsp Worcestershire sauce (opcional)
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2255 kJ / 536.8 kcal
- Proteína
- 33.6 g
- Carbohidratos
- 37 g
- Grasa
- 26.9 g
- Grasas saturadas
- 12.6 g
- Fibra
- 6.5 g
- Sodio
- 2748.8 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Lamb fillets with pink peppercorn sauce
30 min
Duck breasts with orange ginger sauce, mashed potatoes and green beans
1 Std. 10 Min
Pork fillet with mustard
35 min
Beef Burgundy
1h 45min
Meatballs with white wine mushroom sauce
35 min
Pork in creamy Marsala wine sauce
25 min
Seafood panzanella
1h
Lamb spezzatino
1h 45min
Pancetta, pine nut and ricotta pappardelle
35 min
Grilled eye fillet with Café de Paris butter
45 min
Beef "Burgundy"
40 min
Chicken and mushroom lasagne
1j 55 menit