Dispositivos y accesorios
Glazed carrots with honey
Prep. 10min
Total 1h 10min
2 portions
Ingredientes
-
Dutch carrots approx. 15 cm long (see Tips)150 g
-
salted butter10 g
-
honey15 g
-
salt1 pinch
-
fresh thyme2 sprigs
-
water plus extra to submerge bag1850 g
-
freshly squeezed lemon juice or 1 tsp ascorbic acid (see Tips)30 g
-
black sesame seeds for sprinkling (optional - see Tips)¼ tsp
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
154.3 mg
Proteína
1 g
Calorías
405.9 kJ /
96.7 kcal
Grasa
4.5 g
Fibra
3.8 g
Grasas saturadas
2.8 g
Carbohidratos
11.3 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Sous Vide for Two
8 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Honey Glazed Carrots
30min
Turkey breast roulade with apple and sage stuffing
1h 10min
Warm Aussie potato salad (peeler)
50min
Custard (TM6 - 6-8 portions)
15min
Cooking gnocchi or pasta
35min
Beef cheeks with vanilla carrot purée and thyme glazed carrots
7h 25min
Barbecue onions (500 g)
45min
Caramelised onions (400-500 g)
25min
Sautéed onions (200-300 g)
10min
Rare beef steak with herb garlic butter
2h 15min
Sweet and spicy beef short ribs with polenta
4h 25min
Steamed corn with chipotle mayonnaise and coriander salsa
45min