Dispositivos y accesorios
Glazed carrots with honey
Prep. 10min
Total 1h 10min
2 portions
Ingredientes
-
Dutch carrots approx. 15 cm long (see Tips)150 g
-
salted butter10 g
-
honey15 g
-
salt1 pinch
-
fresh thyme2 sprigs
-
water plus extra to submerge bag1850 g
-
freshly squeezed lemon juice or 1 tsp ascorbic acid (see Tips)30 g
-
black sesame seeds for sprinkling (optional - see Tips)¼ tsp
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
154.3 mg
Proteína
1 g
Calorías
405.9 kJ /
96.7 kcal
Grasa
4.5 g
Fibra
3.8 g
Grasas saturadas
2.8 g
Carbohidratos
11.3 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Sous Vide for Two
8 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Spiced poached pears with vanilla cheesecake and gingernut crumb
5h 30min
Beer Brats with Onions and Peppers
4h 15min
Pear and blue cheese salad with hazelnuts (Thermomix® Cutter)
15min
Peeled Garlic
5min
Peeler Roasted Carrots with Mint and Thyme (TM5)
30min
Saffron and cardamom poached pears
40min
Homemade tallow or lard
25h 15min
Coarsely Chopped Chocolate
5min
Guinness beef pies
2h 15min
Meatballs with Romesco Sauce
1h 40min
Fennel, asparagus and camembert salad
30min
Honey Glazed Carrots
30min