Dispositivos y accesorios
Houmous and Grilled Vegetable Wraps
Prep. 15min
Total 30min
4 portions
Ingredientes
-
garlic clove1
-
tinned chickpeas rinsed, drained (1 x 400 g tin)240 g
-
water30 g
-
lemon juice15 g
-
tahini20 g
-
fine sea salt½ tsp
-
olive oil75 g
-
courgette cut in strips (5 cm x 5 mm)200 g
-
red pepper cut in strips (5 cm x 5 mm)200 g
-
wheat flour tortilla (Ø 22 cm)4
-
red onion thinly sliced, for garnishing
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
795.4 mg
Proteína
10 g
Calorías
1879.8 kJ /
449.3 kcal
Grasa
26.7 g
Fibra
7 g
Grasas saturadas
3.7 g
Carbohidratos
44 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Wraps Around the World
5 Recetas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
También podría gustarte...
Lasagne-style Courgette Bake
2h 15min
Quinoa Salad with Spiced Butternut Squash and Courgettes
50min
Spiced Lamb Roast
29h 50min
Vegan Toasts with Roasted Pepper and Cashew Nut Paste
5min
Creamy Coconut Dhal
25min
Vegetable Consommé with Gnocchi
30min
Meatballs in Tomato Sauce
1h 10min
Sweet Pepper Nachos with Guacamole
15min
Aubergine, Chickpea and Chicken Curry
30min
Demo Recipe 3 - Red Pepper and Tomato Soup
30min
Sumac-spiced Houmous
5min
Butter Chickpea Curry with Cauliflower Rice
25min