Dispositivos y accesorios
Butter Chickpea Curry with Cauliflower Rice
Prep. 10min
Total 25min
4 portions
Ingredientes
-
cauliflower cut in florets (3 cm)450 g
-
onions quartered160 g
-
garlic cloves2
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)20 g
-
garam masala (see tip)2 Tbsp
-
coconut oil, (see tip)unsalted butter diced40 g
-
tinned chickpeas drained, rinsed (2 x 400 g tin)480 g
-
tinned chopped tomatoes400 g
-
coconut milkdouble cream100 g
-
sugar1 tsp
-
fine sea salt1 tsp
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
902.5 mg
Proteína
13.4 g
Calorías
1752.5 kJ /
418.9 kcal
Grasa
21.5 g
Fibra
13.8 g
Grasas saturadas
11.3 g
Carbohidratos
46.9 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Manifesto
203 Recetas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Our Kitchens Are A Window To The World
35 Recetas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Steam & Serve: Varoma Menus
8 Recetas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Thermomix Like Never Before
7 Recetas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Thermomix Online Like Never Before
13 Recetas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
También podría gustarte...
Pasta with Beetroot Sauce and Feta Cheese
40min
Asparagus, Broccoli and Mushroom Rice
55min
Satay Tofu Kebabs
1h 5min
Smoky Paprika Rub
5min
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne
1h 25min
Quinoa Salad with Spiced Butternut Squash and Courgettes
50min
Cashew Cheese Pasta with Broccoli
40min
Chicken, Basil and Roasted Red Pepper Spaghetti
35min
Black Bean and Avocado Wrap
15min
Demo Recipe 3 - Red Pepper and Tomato Soup
30min
Bean ratatouille with halloumi
30min