Dispositivos y accesorios
Spinach with Chickpeas (Espinacas con Garbanzos)
Prep. 20min
Total 30min
4 portions
Ingredientes
-
extra virgin olive oil60 g
-
fresh baby spinach300 g
-
stale bread40 g
-
smoked almondsblanched almonds70 g
-
garlic cloves2
-
tomato purée1 Tbsp
-
ground cumin½ tsp
-
cayenne pepper¼ tsp
-
sweet smoked paprika1 Tbsp
-
ground black pepper¾ tsp
-
fine sea salt1 tsp
-
sherry vinegar40 g
-
water100 g
-
tinned chickpeas drained (approx. 2 tins, see tip)480 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
958.5 mg
Proteína
15.7 g
Calorías
1916.5 kJ /
458.1 kcal
Grasa
28 g
Fibra
12.1 g
Grasas saturadas
3.5 g
Carbohidratos
40.6 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién podría gustarte...
Mexican Quinoa Salad
30 Min
Menu: Rice with Peppers and Prawns; Fruit Salad Papillote with Ice Cream
40 Min
Asparagus, Broccoli and Mushroom Rice
55 Min
Lemony Apple Cider Vinaigrette
5 Min
Greek cabbage salad
5 Min
Beetroot Harissa Falafel with Tomato Pomegranate Salad
12 Std. 45 Min
Tex-Mex Bowl
50 Min
Aubergine and Lentil Salad
40 Min
Black Bean and Avocado Wrap
15 Min
Broccoli and Cauliflower Salad (Surówka brokułowo-kalafiorowa)
5 Min
Sumac-spiced Houmous
5 Min
Butter Chickpea Curry with Cauliflower Rice
25 Min