Dispositivos y accesorios
Spinach with Chickpeas (Espinacas con Garbanzos)
Prep. 20min
Total 30min
4 portions
Ingredientes
-
extra virgin olive oil60 g
-
fresh baby spinach300 g
-
stale bread40 g
-
smoked almondsblanched almonds70 g
-
garlic cloves2
-
tomato purée1 Tbsp
-
ground cumin½ tsp
-
cayenne pepper¼ tsp
-
sweet smoked paprika1 Tbsp
-
ground black pepper¾ tsp
-
fine sea salt1 tsp
-
sherry vinegar40 g
-
water100 g
-
tinned chickpeas drained (approx. 2 tins, see tip)480 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
958.5 mg
Proteína
15.7 g
Calorías
1916.5 kJ /
458.1 kcal
Grasa
28 g
Fibra
12.1 g
Grasas saturadas
3.5 g
Carbohidratos
40.6 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién podría gustarte...
Vegan Bolognese
50min
Vegetable Consommé with Gnocchi
30min
Vegan Burgers
45min
Allergen-friendly Vegetable Stock Paste
50min
Raspberry Turnovers
2h
Quinoa Salad with Spiced Butternut Squash and Courgettes
50min
Green Goddess Edamame Salad Bowl
1h
Pickled Cucumber Soup (Zupa z kiszonych ogórków)
45min
Wholewheat Spaghetti with Avocado Sauce and Vegan 'Parmesan'
25min
Vegan Chickpea and Mushroom Stew
30min
Aubergine, Chickpea and Chicken Curry
30min
Butter Chickpea Curry with Cauliflower Rice
25min