Dispositivos y accesorios
Obe Ata (Red Pepper Sauce)
Prep. 25min
Total 1h 20min
6 portions
Ingredientes
-
red pepper (approx. 1 pepper) deseeded, cut in pieces (4 cm)150 g
-
garlic cloves2
-
plum tomatoes cut in pieces (4 cm)200 g
-
scotch bonnet chillis (opcional)1 - 2
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)50 g
-
red onions quartered300 g
-
tomato purée150 g
-
vegetable oil100 g
-
dried mixed herbsdried thyme½ Tbsp
-
curry powder½ Tbsp
-
1 chicken stock cube (for 0.5 l), crumbledchicken stock paste, homemade1 heaped tsp
-
all purpose seasoning e.g. Maggi liquid seasoning20 g
-
fine sea salt½ Tbsp
-
water500 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
644.9 mg
Proteína
2.1 g
Calorías
859.4 kJ /
205.4 kcal
Grasa
17.3 g
Fibra
3.2 g
Grasas saturadas
2.5 g
Carbohidratos
13.7 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
West African
8 Recetas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
También podría gustarte...
Lollipops with Strawberries
40min
Tomato and Bacon Spaghetti
35min
Spicy Shrimp Salad with Curly Sliced Carrot and Cucumber
20min
Thai Cucumber Salad
15min
Raspberry Ripple Ice Cream
15h
Pork Belly, Steamed Broccoli and Sesame Rice
1h
Plum Clafoutis
1h 15min
Apple Tart
1h
Mashed Potatoes (Peeler)
30min
Aubergine, Chickpea and Chicken Curry
30min
Smashed Avocado, Marinated Tomatoes and Boiled Egg on Toast
25min
Meatballs in Tomato Sauce
1h 10min