Dispositivos y accesorios
Obe Ata (Red Pepper Sauce)
Prep. 25min
Total 1h 20min
6 portions
Ingredientes
-
red pepper (approx. 1 pepper) deseeded, cut in pieces (4 cm)150 g
-
garlic cloves2
-
plum tomatoes cut in pieces (4 cm)200 g
-
scotch bonnet chillis (opcional)1 - 2
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)50 g
-
red onions quartered300 g
-
tomato purée150 g
-
vegetable oil100 g
-
dried mixed herbsdried thyme½ Tbsp
-
curry powder½ Tbsp
-
1 chicken stock cube (for 0.5 l), crumbledchicken stock paste, homemade1 heaped tsp
-
all purpose seasoning e.g. Maggi liquid seasoning20 g
-
fine sea salt½ Tbsp
-
water500 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
644.9 mg
Proteína
2.1 g
Calorías
859.4 kJ /
205.4 kcal
Grasa
17.3 g
Fibra
3.2 g
Grasas saturadas
2.5 g
Carbohidratos
13.7 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
West African
8 Recetas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
También podría gustarte...
Condensed Milk Dalgona Coffee
10min
Crispy Smashed Potato Salad
1h 30min
Choux with Craquelin, Raspberry Filling and White Chocolate Ganache
6h 10min
Apple and Pear Compote (Kompot jabłkowo-gruszkowy)
1h 15min
Jollof Rice
1h 20min
Guinness® Bread
1h 45min
Broccoli and Apple Salad
5min
Wholewheat Spaghetti with Avocado Sauce and Vegan 'Parmesan'
25min
Aubergine, Chickpea and Chicken Curry
30min
Turmeric, Ginger and Black Pepper Detox Shot
3h 10min
Sumac-spiced Houmous
5min
Broccoli, Red Pepper and Pine Nut Salad
10min