Versiones compatibles
Duck Breasts with Orange Ginger Sauce, Mashed Potatoes and Green Beans
Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 40 g shallots, halved
- 1 garlic clove
- 20 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 60 g Seville orange marmalade
- 1 pinch fresh thyme leaves
- 20 g olive oil
- 20 g balsamic vinegar
- 50 g port
- 550 g water
- 1 tsp salt
- ½ tsp ground black pepper, adjust to taste
- 2 duck breasts, skinless (approx. 150-200 g each) (see tip)
- 350 g floury potatoes, peeled, cut in pieces (1 cm)
- ½ tsp sweet paprika
- 30 g butter
- 120 g milk
- 120 - 150 g fresh green beans, cut in pieces (2 cm) if necessary
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 3136 kJ / 750 kcal
- Proteína
- 43 g
- Carbohidratos
- 60 g
- Grasa
- 33 g
- Fibra
- 4.4 g
En las Colecciones
Recetas alternativas
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1h
Beef Stroganoff
1h
Duck with Blackberry Sauce and Celeriac Mash
40min
Five-spice Duck with Mushrooms, Asian Vegetables and Rice
1h 5min
Cassoulet with Duck and Extra Veg
1h
Mushroom and White Wine Cream Sauce
30min
Smoked Mackerel and Tarragon Soufflés
40min
Cod with citrus butter
50 Min
Pork tenderloin with mustard sauce
35min
Slow-cooked Creamy Turkey Stew with Mushrooms
4hod.
Monkfish and prawn soup
1h
Beef Bourguignon
1h 30min