![Duck Breasts with Orange Ginger Sauce, Mashed Potatoes and Green Beans Duck Breasts with Orange Ginger Sauce, Mashed Potatoes and Green Beans](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/vimdb/154318.jpg)
Versiones compatibles
Duck Breasts with Orange Ginger Sauce, Mashed Potatoes and Green Beans
Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 40 g shallots, halved
- 1 garlic clove
- 20 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 60 g Seville orange marmalade
- 1 pinch fresh thyme leaves
- 20 g olive oil
- 20 g balsamic vinegar
- 50 g port
- 550 g water
- 1 tsp salt
- ½ tsp ground black pepper, adjust to taste
- 2 duck breasts, skinless (approx. 150-200 g each) (see tip)
- 350 g floury potatoes, peeled, cut in pieces (1 cm)
- ½ tsp sweet paprika
- 30 g butter
- 120 g milk
- 120 - 150 g fresh green beans, cut in pieces (2 cm) if necessary
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 3136 kJ / 750 kcal
- Proteína
- 43 g
- Carbohidratos
- 60 g
- Grasa
- 33 g
- Fibra
- 4.4 g
En las Colecciones
Recetas alternativas
Slow-cooked Creamy Turkey Stew with Mushrooms
4h
Chicken in Huitlacoche Sauce
45 Min
Onion Soup
1 Std.
Prawn Gratin with Pink Peppercorns
30 Min
Pork Fillet with Mustard Sauce
30 Min
Five-spice Duck with Mushrooms, Asian Vegetables and Rice
1h 5min
Roast Spiced Duck with Plums and Cauliflower Potato Purée
2 Std.
Cod Soup with Crispy Bacon and Leeks
45 Min
Luxury Fish Pie with Parmesan and Garlic Sweet Potato Mash
1h 20min
Chicken Liver Parfait
2h 40min
Herb Crusted Lamb with Pea Purée and Asparagus
50 Min
Duck with Blackberry Sauce and Celeriac Mash
40 Min