Dispositivos y accesorios
Demo Recipe 3 - Red Pepper and Tomato Soup
Prep. 10min
Total 30min
4 portions
Ingredientes
-
ricelentils40 g
-
garlic cloves2
-
onions quartered50 g
-
red peppers quartered (approx. 2 peppers)200 g
-
olive oil50 g
-
tinned chopped tomatoes, cut in pieces (2 cm)ripe tomatoes cut in pieces (2 cm)400 g
-
1 vegetable stock cube (for 0.5 l)vegetable stock paste, homemade1 heaped tsp
-
water400 g
-
fine sea salt or to taste1 tsp
-
ground black pepper plus extra for sprinkling½ tsp
-
ground cayenne pepper (opcional)¼ tsp
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
483.3 mg
Proteína
4.1 g
Calorías
783.9 kJ /
187.4 kcal
Grasa
12.9 g
Fibra
3.7 g
Grasas saturadas
1.8 g
Carbohidratos
15.1 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Discover Thermomix®
3 Recetas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
También podría gustarte...
Frozen Fruit Sorbet (3-in-1)
5min
Demo Recipe 1 - Frozen Fruit Sorbet
5min
Portuguese Bread (Pão de água)
3h 30min
Demo Recipe 2 - Cheesy Triangle Scones
25min
Chicken, Basil and Roasted Red Pepper Spaghetti
35min
Smoked Salmon Pâté
5min
Red Pepper and Tomato Soup
30min
Butter Chickpea Curry with Cauliflower Rice
25min
Cheesy Triangle Scones
25min