Spinach and Paneer Curry (Diabetes)

Spinach and Paneer Curry (Diabetes)

Ninguna valoración
Prep. 10min
Total 50min
4 portion

Ingredientes

  • paneer cheese cubed (3.5 cm/1 in.)
    200 g
  • garam masala
    4 tsp
  • cumin, ground
    2 tsp
  • rice, brown "low GI" (see Tip)
    140 g
  • water
    995 g
  • zucchini cubed (1.5 cm/½ in.)
    85 g
  • extra virgin olive oil
    15 g
  • onion cut into halves
    140 g
  • ginger, fresh peeled and sliced
    1 inch
  • garlic clove
    2
  • chilli, green, long trimmed
    ½
  • cilantro, fresh tiges et racines, feuilles réservées
    1 bunch
  • baby spinach, fresh
    200 g
  • chickpea, canned no-added salt, rinsed and drained
    395 g
  • plain yogurt high protein (see Tip)
    100 g
  • chilli, green, long thinly sliced, to garnish
    ½
  • lemon cut into wedges

Inf. nutricional por 1 portion

Calorías 449.1 kcal / 1879.2 kJ
Proteína 20.2 g
Grasa 12.8 g
Carbohidratos 68.4 g
Fibra 15.6 g
Grasas saturadas 2.6 g
Sodio 475 mg

¿Te gusta lo que ves?

¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!

Regístrate en nuestra prueba gratuita de 30 días y descubre todo lo que Cookidoo® tiene para ofrecerte. Sin compromiso.

Registrarse gratis Más información


También podría gustarte...