
Dispositivos y accesorios
Spinach and Paneer Curry (Diabetes)
Prep. 10min
Total 50min
4 portion
Ingredientes
-
paneer cheese cubed (3.5 cm/1 in.)200 g
-
garam masala4 tsp
-
cumin, ground2 tsp
-
rice, brown "low GI" (see Tip)140 g
-
water995 g
-
zucchini cubed (1.5 cm/½ in.)85 g
-
extra virgin olive oil15 g
-
onion cut into halves140 g
-
ginger, fresh peeled and sliced1 inch
-
garlic clove2
-
chilli, green, long trimmed½
-
cilantro, fresh tiges et racines, feuilles réservées1 bunch
-
baby spinach, fresh200 g
-
chickpea, canned no-added salt, rinsed and drained395 g
-
plain yogurt high protein (see Tip)100 g
-
chilli, green, long thinly sliced, to garnish½
-
lemon cut into wedges
Inf. nutricional por 1 portion
Calorías
449.1 kcal /
1879.2 kJ
Proteína
20.2 g
Grasa
12.8 g
Carbohidratos
68.4 g
Fibra
15.6 g
Grasas saturadas
2.6 g
Sodio
475 mg
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en

Recipes for Diabetics - CA
11 Recetas
Canadá
Canadá