Dispositivos y accesorios
Creamy Moroccan bean soup
Prep. 10min
Total 35min
4 portions
Ingredientes
-
shallots cut into halves45 g
-
olive oil20 g
-
450 g broad beans, frozenbroad beans, fresh450 g
-
courgettes diced200 g
-
tomatoes diced200 g
-
water600 g
-
fresh mint leaves5
-
fresh coriander leaves5
-
cumin seeds2 tsp
-
salt adjust to taste1 tsp
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
7 g
Calorías
510 kJ /
122 kcal
Grasa
6 g
Carbohidratos
10 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién podría gustarte...
Russian beetroot salad
1h 10min
Asparagus, Parmesan rice and lemon sabayon sauce
1h
Za'atar pesto
5min
Okra and meat stew (bamia)
1h
Vegetable harrira soup
45min
Red lentil soup with cumin
55min
Middle eastern stuffed chicken
2h 25min
Cheese mousse
10min
Paella with kidney beans
55min
Cream of red pepper and ginger soup
50min
Shichimi togarashi oysters
1h 10min
Fatayer (spinach turnovers)
1h 35min