Dispositivos y accesorios
Russian beetroot salad
Prep. 20min
Total 1h 10min
8 portions
Ingredientes
-
pickled gherkins cut in pieces (3-4 cm)150 g
-
carrots cut in pieces (3-4 cm)150 g
-
raw beetroot cut in pieces (3-4 cm)350 g
-
water500 g
-
potatoes cut in small pieces (approx. 1 cm)250 g
-
frozen green peas100 g
-
canned sauerkraut (opcional)100 g
-
spring onions finely sliced50 g
-
fresh dill plus extra to garnish2 - 3 sprigs
-
oil60 g
-
white wine vinegar (opcional)20 g
-
salt1 tsp
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
3 g
Calorías
583 kJ /
139 kcal
Grasa
8 g
Fibra
3.3 g
Carbohidratos
13 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Fabulous Flavour on Every Level
72 Recetas
Suiza
Suiza
También podría gustarte...
Pâtè with Riesling
3h
Salt cod gratin
50min
Berry Clafoutis (Anna) Metric
1h 35min
Mustard-dill sauce
2h 15min
Rabbit in a Citrus Marinade with Black Olives and Thyme - Coniglio marinato agli agrumi con olive e timo
1h 30min
Poached Quince with Almond Flour Biscotti
1h 50min
Veal in tuna sauce
13h
Monkfish tagine with preserved lemon
1h 35min
Tuna Tapenade
5min
Salmon, quinoa, feta and mixed vegetable salad
50min
Courgette omelette
40min
Zurich-style veal strips with potatoes
2h 50min