Dispositivos y accesorios
Prawn and mushroom crepes
Prep. 50min
Total 50min
8 portions
Ingredientes
Chilli sauce
-
garlic clove1
-
long red chilli deseeded1
-
fresh lemongrass white part only, cut into pieces (2 cm)1 stalk
-
palm sugar2 tsp
-
fish sauce40 g
-
lime juice (approx. 2 limes)40 g
-
rice wine vinegar2 tbsp
Crepe batter
-
plain flour125 g
-
ground turmeric¼ tsp
-
salt½ tsp
-
coconut milk250 g
-
egg1
-
water120 g
-
oil for frying
Prawn filling
-
garlic clove1
-
spring onions/shallots trimmed and cut into quarters3
-
sesame oil1 tbsp
-
water60 g
-
fresh shiitake mushrooms cut into thin slices (approx. 5 mm)100 g
-
raw prawns (approx. 24 prawns)250 g
-
salt1 pinch
-
fresh ground black pepper1 pinch
-
bean sprouts100 g
-
fresh coriander leaves only, for garnishing6 sprigs
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portions
Sodio
690.9 mg
Proteína
10.9 g
Calorías
779.1 kJ /
185.5 kcal
Grasa
9.2 g
Fibra
1.7 g
Grasas saturadas
5.2 g
Carbohidratos
13.9 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Street Food
10 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Mediterranean seafood rice with chorizo
1 Std. 5 Min
Mexican chicken soup
30 Min
Salmon niçoise salad
35 Min
Goi muc (squid salad)
45 Min
Five spice duck with mushrooms and Asian greens
45 Min
Sous vide kangaroo with rosemary (TM5)
1 Std. 15 Min
Crab linguine
30 Min
Chilli lime prawns with soba noodles
25 Min
Cauliflower "fried" rice
45 Min
Salmon and fennel risotto
30 Min
Pasta salad with trout and vegetables
45 Min
Miso fish with Asian greens
24 Std. 45 Min