Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Chicken Satay
- 800 g skinless, boneless chicken thighs, cut in cubes (2 cm)
- 70 g Indonesian white spice paste, room temperature
- 80 g kecap manis
- ½ tsp Chicken stock paste
- ½ tsp sea salt, adjust to taste
- ¼ tsp ground white pepper, adjust to taste
Peanut Sauce
- 120 g roasted unsalted peanuts
- 50 g Indonesian white spice paste, room temperature
- 25 g curly red chilli, cut in halves
- 25 g vegetable oil
- 20 g palm sugar
- 35 g kecap manis
- 10 g white sugar
- 5 g makrut lime leaves, cut in thin slices
- 500 g water
- ½ tsp Chicken stock paste
- ½ tsp sea salt, adjust to taste
- ½ tsp ground white pepper, adjust to taste
- kecap manis, to serve
- freshly squeezed lime juice, to serve
- 30 g fried shallots, to serve
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2539.4 kJ / 606.9 kcal
- Proteína
- 50.2 g
- Carbohidratos
- 26.3 g
- Grasa
- 34.6 g
- Grasas saturadas
- 7.5 g
- Fibra
- 4.6 g
- Sodio
- 2404.7 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Quick chicken tikka masala
35min
Traditional fried rice (Nasi Goreng Tek-Tek)
20min
Indonesian yellow spice paste
40min
Sticky pork belly with jasmine rice
1 godz.
Soto Betawi (Beef coconut soup)
1h 45min
Balinese Betutu chicken
5 Std. 35 Min
Katsu chicken with cauliflower rice and pickled salad
55min
Korean Bo ssam
29h 20min
Chicken katsu curry with rice
1h 40min
Indonesian white spice paste
35min
Gua bao (braised pork belly in bao buns)
2 godz.
Butterflied chilli lemon chicken and rice
1h 45min