Dispositivos y accesorios
Apricot Raspberry Cheesecake
Prep. 20min
Total 5h 30min
12 slices
Ingredientes
Shortcrust Pastry
-
butter soft, diced, plus extra for greasing100 g
-
plain flour160 g
-
cocoa powder25 g
-
sugar70 g
-
medium egg1
-
baking powder½ tsp
Filling
-
curd cheese (quark) or fromage frais500 g
-
milk150 g
-
sunflower oil70 g
-
sugar170 g
-
cornflour45 g
-
lemon juice20 g
-
medium eggs2
-
natural vanilla extract1 tsp
-
400 g tinned apricots, drained, quartered (1 x 410 g tin)apricots ripe, quartered400 g
-
150 g frozen raspberries, defrostedraspberries150 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 slice
Proteína
9 g
Calorías
1502 kJ /
359 kcal
Grasa
18.4 g
Carbohidratos
39.3 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
COOKING FOR A CROWD
10 Recetas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
También podría gustarte...
Frangipane Cake
1h 45min
Smoked Salmon and Beetroot Roulade
2h 45min
Lemon Tiramisu
6h 25min
Fruit Tart with Camomile Custard
2h
Praline Cheesecake
4h 10min
Pumpkin and Apple Sponge Cake with Oats and Raisins
4h 20min
Baked cherry crumble cheesecake
1h 25min
Strawberry Bavarois
6h
Plum and Almond Traybake
1h 5min
Amaretti
35min
Plum and Blackberry Upside-Down Cake
1h
Blueberry and Mascarpone Cheesecake
3h 20min