Dispositivos y accesorios
Potato Gratin
Prep. 25min
Total 1h 10min
6 portions
Ingredientes
-
russet potatoes peeled, cut into pieces to fit feeder tube1200 g
-
Gruyère cheese cut into pieces100 g
-
garlic clove1
-
heavy cream (30-40% fat)450 - 500 g
-
salt1 tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
ground nutmeg1 pinch
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
386 mg
Proteína
10 g
Calorías
1770 kJ /
423 kcal
Grasa
26 g
Fibra
4 g
Grasas saturadas
15 g
Carbohidratos
34 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién podría gustarte...
Peeled Garlic
5min
Lasagne Bolognese with Fresh Spinach Pasta
3h
Garlicky Green Beans with Crispy Potato Topping
40min
Shredded Lettuce
10min
Onion Skin Broth
1h 5min
Potato Gratin
1h 10min
Vegetable pizza (Thermomix® Cutter)
1h 40min
Apple Pie Filling Preserve
45min
Celery salt
20min
Steamed Vegetables with Kefir Dressing
40min
Quick Soup Powder
10min
"Hug in a Mug" Chicken Soup
35min