Dispositivos y accesorios
Little sticky date puddings with salted toffee sauce
Prep. 10min
Total 50min
8 portions
Ingredientes
Salted toffee sauce
-
unsalted butter cut into pieces50 g
-
treacle50 g
-
pouring (whipping) cream150 g
-
natural vanilla extract2 tsp
-
sea salt2 pinches
Sticky date puddings
-
pitted dates150 g
-
water680 g
-
bicarbonate of soda1 tsp
-
unsalted butter softened, plus extra to grease40 g
-
dark brown sugar80 g
-
plain flour150 g
-
baking powder½ tsp
-
egg1
-
pecan nuts100 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
232.7 mg
Proteína
4.8 g
Calorías
1753.5 kJ /
419.1 kcal
Grasa
25.9 g
Fibra
3 g
Grasas saturadas
11.1 g
Carbohidratos
44.2 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién podría gustarte...
Custard
10 Min
Cheese Béchamel sauce (TM6)
15 Min
Lemon curd
20 Min
Dip of all Dips (Thermodudes)
45 Min
Melting moments with lemon cream
45 Min
Jaffa muffin
40 Min
Frangipane and apricot muffins
35 Min
Delicious lemon pudding
55 Min
Ginger fluff
50 Min
Melting moments with strawberry cream
45 Min
Lemonade scones
25 Min
Better banana cake
45 Min