Versiones compatibles
Porc aux poires (Pork with green peppercorns and pears)
Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 10 g dried porcini mushroom
- 200 g boiling water, to soak
- 2 pork fillets (approx. 850 g), trimmed and cut into halves
- 80 g dry sherry
- 2 tsp sweet paprika
- 1 tsp Dijon mustard
- 2 Beurre Bosc pears, trimmed, cored and cut into wedges
- ½ tsp sea salt
- 2 pinches ground black pepper
- 2 - 3 eschalots (approx. 100 g)
- 2 garlic cloves
- 50 g unsalted butter
- 2 sprigs fresh thyme, leaves only
- 20 g green peppercorns, in brine, drained and rinsed
- 1 tsp Chicken stock paste (see Tip)
- 200 g crème fraîche
- fresh chives, chopped, to garnish
- crusty bread, to serve
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2631.9 kJ / 629.1 kcal
- Proteína
- 55.5 g
- Carbohidratos
- 29.7 g
- Grasa
- 29.2 g
- Grasas saturadas
- 15.3 g
- Fibra
- 5.3 g
- Sodio
- 436.2 mg
Recetas alternativas
Mini fruit cakes
25h 40min
Tartare sauce
10min
Watermelon canapés with whipped feta and walnuts
20 min
Spiced pear jam and chorizo
1h 35 min.
Firecracker stuffed butternut pumpkin
55 min
Gruyère and asparagus Dutch baby pancake
50 min
Ricotta gnudi with basil oil (Russell Blaikie)
6 Std. 30 Min
Tomatoes with wasabi dressing
10min
Beetroot, pear and blue cheese salad
1 godz. 10 min
Five spice duck with mushrooms and Asian greens
45 min
Savoiardi with mango and passionfruit
2 godz. 10 min
Seeded wholemeal bread (Diabetes)
3sa 20 dk