Dispositivos y accesorios
Perfect steak with sauce Bernaise
Prep. 10min
Total 35min
2 portions
Ingredientes
-
beef rump steak, (3-6 cm thickness)beef fillet steaks (3-6 cm thickness)2
-
sea salt to season
-
ground black pepper to season
-
olive oil to drizzle
Bernaise sauce
-
fresh tarragon leaves only; stalks reserved4 - 5 sprigs
-
eschalots80 g
-
white wine vinegar80 g
-
unsalted butter cut into pieces180 g
-
egg yolks4
-
salt½ - 1 tsp
-
ground black pepper2 pinches
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 2 portions
Sodio
2152.8 mg
Proteína
149.4 g
Calorías
12618.4 kJ /
3015.9 kcal
Grasa
258.2 g
Fibra
3.2 g
Grasas saturadas
137.3 g
Carbohidratos
19.8 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Thermomix® Sensor (Meat and fish)
35 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Buffalo Cauliflower Bites
Ninguna valoración
Pickled red onions (Thermomix® Cutter, using modes)
1h 50min
Pickled Korean daikon (Thermomix® Cutter, using modes)
20min
Beef Rendang
1h 35min
Creamy potato mash
30min
Brandy custard (TM6)
15min
Béarnaise sauce
20min
Hollandaise
15min
Festive lobster pâté
4h 45min
Crayfish pâté
4h 45min
Gratin dauphinois
50min
Creole jambalaya
1h