Dispositivos y accesorios
Pear and ginger paste
Prep. 10min
Total 26h 25min
800 g
Ingredientes
-
piece fresh ginger peeled3 cm
-
lemon zest only, no white pith1
-
Beurre Bosc pears (approx. 700 g - see Tips), just ripe, unpeeled, quartered and cored5 - 6
-
lemon juice40 g
-
water100 g
-
white sugar500 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 800 g
Sodio
19.8 mg
Proteína
3.9 g
Calorías
10224.4 kJ /
2443.7 kcal
Grasa
1.1 g
Fibra
23.8 g
Grasas saturadas
0 g
Carbohidratos
624 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién podría gustarte...
Poached pears on bay leaf crème anglaise and almond crumble
1h 20min
Spiralized spicy pickled carrots
Ninguna valoración
The best ricotta gnocchi
3h 45min
Easy citrus pie
1h
Delicious lemon pudding
55min
Custard
10min
Quince paste
4h 10min
Caramel peach brioche
2h 15min
Fruit crumble with crème anglaise
1h 10min
White Bean, Tasmanian truffle and chive soup (Paul Foreman)
15min
Homemade Custard
15min
Cheese Béchamel sauce (TM6)
15min