Dispositivos y accesorios
Pear and ginger paste
Prep. 10min
Total 26h 25min
800 g
Ingredientes
-
piece fresh ginger peeled3 cm
-
lemon zest only, no white pith1
-
Beurre Bosc pears (approx. 700 g - see Tips), just ripe, unpeeled, quartered and cored5 - 6
-
lemon juice40 g
-
water100 g
-
white sugar500 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 800 g
Sodio
19.8 mg
Proteína
3.9 g
Calorías
10224.4 kJ /
2443.7 kcal
Grasa
1.1 g
Fibra
23.8 g
Grasas saturadas
0 g
Carbohidratos
624 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién podría gustarte...
Poached pears on bay leaf crème anglaise and almond crumble
1h 20 phút
Pickled radishes (Thermomix®️ Cutter)
Không có đánh giá
The best ricotta gnocchi
3h 45 phút
Coleslaw (Thermomix® Cutter, using modes)
10 phút
Pickled cabbage salad with Thermomix® Cutter
10 phút
NZ mustard sauce
15 phút
Caramelised red onion chutney
24h
Chloe's caramel fudge
24h 30 phút
Spice cake with caramel pecan glaze
45 phút
Traditional Kaiser rolls
26h 35 phút
Burnt orange marmalade
14h 20 phút
Fruity dream
10 phút