Dispositivos y accesorios
Feijoa chutney
Prep. 15min
Total 1h 15min
1 Total recipe
Ingredientes
-
brown onion cut into halves250 g
-
Granny Smith apples (approx. 250 g), cored and cut into quarters2
-
feijoas (approx. 9-10 feijoas), washed, trimmed and cut into pieces (approx. 3 cm)750 g
-
brown sugar (see Tips)200 - 250 g
-
apple cider vinegar (see Tips)150 g
-
curry powder1 tbsp
-
salt2 pinches
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 Total recipe
Sodio
405 mg
Proteína
11.6 g
Calorías
6246.3 kJ /
1487.2 kcal
Grasa
3.6 g
Fibra
40.9 g
Grasas saturadas
0.9 g
Carbohidratos
341.4 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Focus on Feijoas
8 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Stewed apples with walnut crumble topping
25 Min
ANZAC biscuits
40 Min
Stewed rhubarb with apple and strawberries
30 Min
Apple sauce
20 Min
Custard
10 Min
Quince paste
4 Std. 10 Min
Feijoa jelly
27 Std. 40 Min
Apple, feijoa and ginger sponge pudding
1 Std. 20 Min
Feijoa crumble slice
1 Std. 5 Min
Chocolate self-saucing pudding
50 Min
Piccalilli
720 Std. 35 Min
Cinnamon chocolate self-saucing pudding
1 Std. 5 Min