Versiones compatibles
Honey poached pears with chocolate sauce and nut crumble
Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Nut crumble
- 20 g pecans
- 10 g walnuts
- 20 g shredded coconut
- 20 g rolled oats
- ½ tsp ground cinnamon
- 1 tbsp honey
Honey poached pears
- 4 pears (approx. 200 g each), peeled
- 1000 g water
- 1 cinnamon quill
- 1 cm piece fresh ginger, peeled
- 1 vanilla bean, seeds scraped, seeds and pod reserved
- 50 g honey
- ¼ tsp salt
Chocolate sauce
- 100 g dark chocolate (70% cocoa)
- 50 g full cream milk
- 1 tbsp honey
- fresh mint leaves, for garnishing
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1562 kJ / 371.8 kcal
- Proteína
- 4.4 g
- Carbohidratos
- 43.6 g
- Grasa
- 20.3 g
- Grasas saturadas
- 10.1 g
- Fibra
- 3.5 g
- Sodio
- 170 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Saffron and cardamom poached pears
40min
Apple, leek and sage sauce
15min
Spiced poached pears with vanilla cheesecake and gingernut crumb
5 Std. 30 Min
Stewed rhubarb with apple and strawberries
30min
Cauliflower gratin
1u.
Whipped cream
15min
Poached salmon and beetroot blinis
45min
Panforte ice cream bombe
48u. 25min
Orange and passionfruit Eton mess
2 Std. 50 Min
Stewed apples with walnut crumble topping
25min
Cauliflower, broccoli and blue cheese gratin
1u.
Steamed greens with lemon feta
20 min