Cranberry and rosemary chutney
TM6 TM5 TM31

Cranberry and rosemary chutney

4.9 (93 valoraciones )

Ingredientes

  • 1 brown onion (approx. 150 g), cut into halves
  • 220 g raw sugar
  • 125 g red wine vinegar
  • 185 g water
  • 4 sprigs fresh rosemary (approx. 10 cm each), leaves only
  • 1 cinnamon quill
  • 10 whole black peppercorns
  • 1 fresh bay leaf or dried bay leaf
  • ¼ tsp ground nutmeg, plus extra to taste
  • 340 g dried cranberries
  • 1 - 2 pinches sea salt, to taste
  • 1 - 2 pinches ground black pepper, to taste

Inf. nutricional
por 945 g
Calorías
7843 kJ / 1871 kcal
Proteína
4.7 g
Carbohidratos
453.6 g
Grasa
5.7 g
Grasas saturadas
0.7 g
Fibra
30.2 g
Sodio
349.8 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre todas las recetas de Cookidoo® sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas