Dispositivos y accesorios
Miso glazed eggplant (Nasu dengaku)
Prep. 10min
Total 30min
4 portions
Ingredientes
-
vegetable oil to grease
-
eggplants (approx. 250 g each)2
-
miso paste of choice80 g
-
mirin20 g
-
white sugar15 g
-
sake20 g
-
water160 g
-
toasted sesame seeds to garnish1 tsp
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
641.2 mg
Proteína
4.9 g
Calorías
562.9 kJ /
134.6 kcal
Grasa
2 g
Fibra
9.2 g
Grasas saturadas
0.3 g
Carbohidratos
25.1 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién podría gustarte...
Sichuan zucchini and eggplant
1h 15min
Steamed Chinese greens
30min
Fried Chives Pockets
45min
Palak paneer
45min
Silverbeet dahl
8h 40min
Crispy Korean tofu
1h 20min
Miso salmon broth
40min
Smoked trout pasta with lemon and capers
35min
Chao qing cai (Chinese greens)
10min
Yasai Yaki
25min
Sous vide salmon with greens (Diabetes, TM6)
1h 35min
Jiao zi (Chinese dumplings)
50min