Dispositivos y accesorios
Miso glazed eggplant (Nasu dengaku)
Prep. 10min
Total 30min
4 portions
Ingredientes
-
vegetable oil to grease
-
eggplants (approx. 250 g each)2
-
miso paste of choice80 g
-
mirin20 g
-
white sugar15 g
-
sake20 g
-
water160 g
-
toasted sesame seeds to garnish1 tsp
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
641.2 mg
Proteína
4.9 g
Calorías
562.9 kJ /
134.6 kcal
Grasa
2 g
Fibra
9.2 g
Grasas saturadas
0.3 g
Carbohidratos
25.1 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién podría gustarte...
Charred leek gulai sayur
1h 10min
Yellow curry with mushroom and cauliflower (Dandelion restaurant)
55min
Loaded chickpea masala with spelt chapatis (Diabetes)
40min
Crispy Korean tofu
1h 20min
Japanese ramen noodle soup
1h 50min
Dan dan mian (dandan noodles)
1h 10min
Palak paneer
45min
Warm bulgur salad with orange dressing
40min
Cafe-style miso mushrooms
25min
Agedashi tofu
30min
Miso salmon broth
40min
Okonomiyaki
30min