Dispositivos y accesorios
Feta and Aubergine Sandwich Filling
Prep. 10min
Total 30min
4 portions
Ingredientes
-
olive oil20 g
-
aubergine sliced (2 cm), then cut in pieces (3 cm)200 g
-
pine nuts30 g
-
roasted red peppers, preserved100 g
-
feta cheese crumbled150 g
-
Greek yoghurt50 g
-
fine sea salt¼ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
496.4 mg
Proteína
8.2 g
Calorías
933.2 kJ /
223 kcal
Grasa
18.3 g
Fibra
2.3 g
Grasas saturadas
6.7 g
Carbohidratos
8.5 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
5 Ingredients
70 Recetas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
También podría gustarte...
Asparagus, Broccoli and Mushroom Rice
55min
Satay Tofu Kebabs
1h 5min
Smoky Paprika Rub
5min
Grab and Go Breakfast Wrap
30min
Quinoa Salad with Spiced Butternut Squash and Courgettes
50min
Cashew Cheese Pasta with Broccoli
40min
White Bean and Feta Dip
5min
Maple-glazed Carrots
45min
Black Bean and Avocado Wrap
15min
Turkish Eggs on Greek Yoghurt with Toast and Green Salad
30min
Whipped Feta and Mascarpone with Chilli Sesame Honey
40min
Butter Chickpea Curry with Cauliflower Rice
25min