Dispositivos y accesorios
Buckwheat and Asparagus Risotto
Prep. 20min
Total 2h
2 portions
Ingredientes
Buckwheat, and Asparagus and Parmesan Shavings
-
buckwheat70 g
-
water plus extra for soaking200 g
-
salt10 g
-
green asparagus3
-
Parmesan cheese30 g
-
ice cubes10
Pine Nut Oil and Toasted Pine Nuts
-
pine nuts60 g
-
sunflower oil50 g
Pickled Asparagus
-
caster sugar50 g
-
vinegar150 g
-
water100 g
-
green asparagus3
Asparagus Jus
-
green asparagus cut in pieces (2 cm)200 g
-
liquid vegetable stock65 g
-
double cream65 g
Finalisation
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)30 g
-
mascarpone20 g
-
unsalted butter diced50 g
-
green asparagus cut in small pieces (5 mm)3
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
1280 mg
Proteína
20 g
Calorías
3113 kJ /
750 kcal
Grasa
57 g
Fibra
3.6 g
Grasas saturadas
33 g
Carbohidratos
36 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Simon Rogan
9 Recetas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
También podría gustarte...
Asparagus Risotto
45min
Pea and Mint Soup
20min
Pea Gazpacho
4h 15min
Guacamole
5min
Gazpacho
1h 15min
Beetroot Gazpacho With Horseradish Créme
1h 40min
Curried Carrot And Ginger Soup
50min
Butternut Squash and Coconut Soup
30min
Spinach and Parmesan Soup
45min
Mushroom and Cannellini Bean Soup
35min
Tomato Risotto - Risotto al pomodoro
30min
Mushroom Risotto
30min