Dispositivos y accesorios
Buckwheat and Asparagus Risotto
Prep. 20min
Total 2h
2 portions
Ingredientes
Buckwheat, and Asparagus and Parmesan Shavings
-
buckwheat70 g
-
water plus extra for soaking200 g
-
salt10 g
-
green asparagus3
-
Parmesan cheese30 g
-
ice cubes10
Pine Nut Oil and Toasted Pine Nuts
-
pine nuts60 g
-
sunflower oil50 g
Pickled Asparagus
-
caster sugar50 g
-
vinegar150 g
-
water100 g
-
green asparagus3
Asparagus Jus
-
green asparagus cut in pieces (2 cm)200 g
-
liquid vegetable stock65 g
-
double cream65 g
Finalisation
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)30 g
-
mascarpone20 g
-
unsalted butter diced50 g
-
green asparagus cut in small pieces (5 mm)3
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
1280 mg
Proteína
20 g
Calorías
3113 kJ /
750 kcal
Grasa
57 g
Fibra
3.6 g
Grasas saturadas
33 g
Carbohidratos
36 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Simon Rogan
9 Recetas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
También podría gustarte...
Kiwi and Raspberry Chia Pudding (No Added Sugar)
4h 15min
Vegan Rainbow Salad
25min
Creamy Pea Soup
40min
Quinoa and Vegetable Tower with Avocado and Confited Cherry Tomatoes
1h
Vegetable Salad and Lentil Stew; Vegan Chocolate Mousse
45min
Mushroom Broth
30min
Veggie 'Burritos'
20min
Ratatouille
40min
Sardine Parcels with Green Bean Salad
1h
Wild Salmon Fishcakes
30min
Crêpes Suzette
35min
White Bean Purée and Anchovy on Crostini
45min