Dispositivos y accesorios
Russian Beetroot Salad
Prep. 20min
Total 1h 10min
8 portions
Ingredientes
-
pickled gherkins cut in pieces (3-4 cm)150 g
-
carrots cut in pieces (3-4 cm)150 g
-
raw beetroots cut in pieces (3-4 cm)350 g
-
water500 g
-
potatoes cut in small pieces (approx. 1 cm)250 g
-
frozen peas100 g
-
tinned sauerkraut (opcional)100 g
-
spring onions finely sliced50 g
-
fresh dill plus extra to garnish2 - 3 sprigs
-
vegetable oil60 g
-
white wine vinegar (opcional)20 g
-
salt1 tsp
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
3 g
Calorías
583 kJ /
139 kcal
Grasa
8 g
Fibra
3.3 g
Carbohidratos
13 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Great Taste On Every Level
72 Recetas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
También podría gustarte...
Lentil Soup with Bulgur Dumplings
1h 40min
Millet-stuffed Pumpkin with Hazelnut Broccoli Pesto
1h
Green Leek Gomasio
40min
Spinach, Chickpea and New Potato Soup
35min
Creamy Courgette Soup
25min
Courgettes with Corn
25min
Coconut Creamed Kale
20min
Tuscan Bean Soup
50min
St Patrick's Day Smoothie
5min
Pea and Courgette Tarts
1h
Mushroom and Spinach Risotto
55min
Red Lentil Soup
40min