Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 30 g dried porcini mushrooms
- 300 g potatoes, peeled and cut into pieces (2 cm)
- 50 g dry white wine
- 600 g water
- 200 g pouring (whipping) cream
- 80 g brown onion, cut into halves
- 2 garlic cloves
- 2 tsp Vegetable stock paste (see Tip)
- 1 - 3 pinches salt, to taste
- ¼ tsp ground black pepper
- ¼ tsp ground nutmeg
- 1 pinch cayenne pepper
- 50 g salted butter, cut into pieces
- 3 tbsp crème fraîche
- 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves and stalks, chopped for garnishing
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1650.4 kJ / 392.9 kcal
- Proteína
- 4.7 g
- Carbohidratos
- 16.9 g
- Grasa
- 33.7 g
- Grasas saturadas
- 22 g
- Fibra
- 3 g
- Sodio
- 603.9 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Lentil hotpot
12h 45min
Thai green broccoli and spinach soup
25min
Bread and tomato soup, rolled spinach omelette and steamed ratatouille vegetables
1h 5min
Mushroom soup
30 min
Seafood en papillote with saffron potatoes
35min
Spiced fennel and silverbeet with fried eggs
35min
Kai yang bai cai (braised cabbage with mushrooms)
40 min
Stuffed Portobello mushrooms with caramelised Brussels sprouts
1h
Broccoli almond soup
30 min
Zucchini soup
25min
Broccoli soup with sage oil
30 min
Cream of mushroom soup
20 min