Dispositivos y accesorios
Vegan Mango and Coconut Panna Cotta with Oat Crumble
Prep. 15min
Total 2h 40min
6 portions
Ingredientes
-
rolled oats100 g
-
olive oil30 g
-
fine sea salt¾ tsp
-
tinned coconut milk800 g
-
granulated sugar60 g
-
agar agar flakes2 tsp
-
mangoes flesh only (approx. 2 large mangoes)600 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
386.9 mg
Proteína
5.2 g
Calorías
1918 kJ /
458.4 kcal
Grasa
20.6 g
Fibra
8.5 g
Grasas saturadas
13.5 g
Carbohidratos
66.4 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién podría gustarte...
Tuna and Avocado Salad with Fermented Onions (Cutter)
72h 30min
Vegan Oyster Mushroom Soup
40min
Gluten-free Bread
3h 20min
Gluten-free, Vegan Lentil Wraps
3h 40min
Courgetti Carbonara
40min
Vegan Aquafaba Butter
2h 25min
Padrón Pepper Pesto
4h 15min
Buckwheat Crispbread
1h 30min
Vegan Coconut Yoghurt
12h 15min
Macadamia and Lime Basil Pesto
25min
Almond and Seed Crackers
45min
Carrot Cake with Pecans and Vanilla
12h 55min