Dispositivos y accesorios
Cafe-style miso mushrooms
Prep. 10min
Total 25min
4 portions
Ingredientes
-
water30 g
-
fresh brown mushrooms or fresh oyster mushrooms, cut into thick slices (see Tips)400 g
-
salted butter20 g
-
mirin2 tsp
-
soy sauce1 tsp
-
kecap manis1 tsp
-
red miso paste3 tsp
-
white pepper to season1 pinch
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
344.3 mg
Proteína
3.3 g
Calorías
298.2 kJ /
71.3 kcal
Grasa
4.4 g
Fibra
0.9 g
Grasas saturadas
2.6 g
Carbohidratos
5.7 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién podría gustarte...
Hainanese chicken and rice
1h 50min
Spiral smoked salmon salad (Thermomix® Spiralizer, using modes, Adam Liaw)
10min
Shichimi togarashi seasoning
1h 10min
Salt-free vegetable stock paste (Diabetes)
55min
Pickled cabbage salad with Thermomix® Cutter
10min
Hand Ripped Cabbage
20min
Caramelised onions (400-500 g)
25min
Mushroom risotto
30min
Miso glazed eggplant (Nasu dengaku)
30min
Korean pickled potato salad
25h 10min
Tomato-egg drop soup
20min
Cauliflower hash browns with sauteed mushrooms (Noni Jenkins)
40min