Dispositivos y accesorios
Cafe-style miso mushrooms
Prep. 10min
Total 25min
4 portions
Ingredientes
-
water30 g
-
fresh brown mushrooms or fresh oyster mushrooms, cut into thick slices (see Tips)400 g
-
salted butter20 g
-
mirin2 tsp
-
soy sauce1 tsp
-
kecap manis1 tsp
-
red miso paste3 tsp
-
white pepper to season1 pinch
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
344.3 mg
Proteína
3.3 g
Calorías
298.2 kJ /
71.3 kcal
Grasa
4.4 g
Fibra
0.9 g
Grasas saturadas
2.6 g
Carbohidratos
5.7 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién podría gustarte...
Nourishing Snow Pear Dessert
Ninguna valoración
Spiralized Zucchini Tom Yum Soup Noodles
45min
Spiral smoked salmon salad (Thermomix® Spiralizer, using modes, Adam Liaw)
10min
Pickled Korean daikon (Thermomix® Cutter, using modes)
20min
Creamy miso mushroom udon
45min
Teriyaki salmon with edamame and cucumber (Diabetes)
50min
Miso chicken noodle soup (Diabetes)
30min
Hand Ripped Cabbage
20min
Demo Recipe 3 - Stir Fried French Beans
15min
Miso Mushroom Toast with Tahini Yogurt
45min
Sichuan zucchini and eggplant
1h 15min
Creamy "Cambodian" style fish curry
40min