Dispositivos y accesorios
Agedashi tofu
Prep. 15min
Total 30min
4 portions
Ingredientes
-
silken tofu soft - medium400 g
-
potato starch40 g
-
daikon peeled and finely grated (see Tips)100 g
-
dashi powder (see Tips)1 ½ tsp
-
water450 g
-
mirin60 g
-
Japanese soy sauce60 g
-
grapeseed oil to fry150 g
-
spring onions/green onions finely sliced2
-
shichimi togarashi powder to serve (optional)
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
644.8 mg
Proteína
10.4 g
Calorías
2468.3 kJ /
590 kcal
Grasa
54.3 g
Fibra
1.7 g
Grasas saturadas
5.7 g
Carbohidratos
14.6 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Flavours of Japan
22 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Chocolate mousse tart with pistachio paste
4h 45min
Chwee Kueh (Steamed Rice Cake with Pickled Radish and Dried Shrimp)
1h
Harissa yoghurt dressing
5min
Singapore Laksa
55min
Prawn Chive Dumplings
1h 30min
Dumpling wrappers
1h
Indonesian yellow spice paste
40min
Neapolitan pizza
1h 30min
White Bean, Tasmanian truffle and chive soup (Paul Foreman)
15min
Hakka Rice Wine Chicken
1h 25min
Black sesame mochi ice cream
23h
Sticky bottom dumplings (Brett McGregor)
1h