Dispositivos y accesorios
Agedashi tofu
Prep. 15min
Total 30min
4 portions
Ingredientes
-
silken tofu soft - medium400 g
-
potato starch40 g
-
daikon peeled and finely grated (see Tips)100 g
-
dashi powder (see Tips)1 ½ tsp
-
water450 g
-
mirin60 g
-
Japanese soy sauce60 g
-
grapeseed oil to fry150 g
-
spring onions/green onions finely sliced2
-
shichimi togarashi powder to serve (optional)
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
644.8 mg
Proteína
10.4 g
Calorías
2468.3 kJ /
590 kcal
Grasa
54.3 g
Fibra
1.7 g
Grasas saturadas
5.7 g
Carbohidratos
14.6 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Flavours of Japan
22 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Tingly Korean pork noodle ramyeon
50min
Steamed Bak Choy, Chicken And Tomato Egg Drop Soup
30min
Hainanese Chicken Rice
4h 5min
Sicilian prawn salad
40min
Beef Rendang
1h 35min
Ricotta gnocchi "ripassati" with lemon-sage butter and pumpkin puree
4h
Cafe-style miso mushrooms
25min
Sichuan zucchini and eggplant
1h 15min
White Bean, Tasmanian truffle and chive soup (Paul Foreman)
15min
Fakes moutzentra (lentils with rice) (TM6)
50min
Kimchi Tofu Soup
35min
Tomato-egg drop soup
20min